Arhive

LOCUITORII DIN ZONA IMUM CONSIDERĂ NOUL LOC DE JOACĂ PERICULOS

Astăzi parcare, mâine loc de joacă. Vorbim despre spațiul amenajat în zona IMUM a mun. Medgidia care după mai mult timp a fost transfiormat în parcare. Zilele acestea a în zonă s-a reamenajat locul de joacă. Însă modul cum a fost proiectat nemulțumește părinții copiilor care vin să se joace.

Locul de joacă ocupă un sfert din spațiul parcării. Așadar copiii nu beneficiază de o zonă spațioasă. Oamenii spun că deşi echipamentele sunt noi micuții nu se pot juca decât ferindu-se unul pe celălalt.

Părinții și bunicii care vin cu micuții în parc spun că nu înțeleg cum a fost proiectat locul de joacă. Toboganele au montate pe lateral trepte pe care copiii să se cațere însă ei au o surpriză… Urcați pe el nu pot intra în spațiu decât dacă sar gardul montat… Din incinta locului de joacă micuții ies direct pe aleile blocurilor. Cât despre băncuțe pentru însoțitorii micuților, nici vorbă…

Am solicitat mai multe informații despre proiectul și siguranța locului de joacă primarului. Ce spune edilul orașului despre noul loc de joacă?

Deşi ar trebui să fie un loc de relaxare și de distracție, spaţiul din acest cartier este nesigur după spusele cetățenilor. Până la îmbunătățirea lui oamenii mai au de așteptat… în picioare!