Arhive

DE 8 MARTIE LOCALURILE DIN MEDGIDIA S-AU DOVEDIT A FI NEÎNCĂPĂTOARE

În toate localurile din Medgidia a răsunat muzica de 8 Martie. Asta pentru că mii de doamne au ales să petreacă fără bărbați Ziua Internaţională a Femeii. Doamnele și domnișoarele s-au distrat până spre dimineaţă pe muzica asigurată de formaţii, iar patronii şi angajaţii au făcut tot posibilul ca acestea să se simtă bine.

De ziua femeii, muzica a răsunat în difuzoare, bucatele au fost pe alese iar ținutele doamnelor în ton cu evenimentul. Cu zâmbetul pe buze și energice, doamnele au uitat de grijile cotidiene și au ,,gustat” din plin petrecerile. Indiferent de vârstă femeile au fost pline de viață și au încercat să profite din plin de această zi.

Petreceri de 8 Martie au mai avut loc și în cadrul UDTTMR. Peste 400 de membre au sărbătorit la Medgidia.

Ziua de 8 Martie a fost un eveniment complex, la care au participat doamne şi domnişoare din mai multe filiale ale uniunii. Acestea s-au declarat încântate de organizare.

Evenimentele au stat sub semnul feminităţii şi al tradiţionalelor petreceri „între fete”. Doamnele și-au etalat eleganţa şi entuziasmul la petrecerile dedicate exclusiv lor, prin diverse localuri unde seara a fost una incandescentă, ca în fiecare an.