PRIMĂRIA CUMPĂNA A ORGANIZAT O PETRECERE PE CINSTE DE ZIUA FEMEII

Atmosfera specifică zilei de 8 Martie s-a făcut simţită în comuna Cumpăna. Fiecare dintre doamnele invitate la petrecere a primit flori şi felicitări din partea primarului Mariana Gâju. Ca în fiecare an, Consiliul Local şi Primăria Cumpăna au organizat o petrecere pe cinste. Sala Casei de Cultură a fost amenajată cu mult fast, iar sărbătoritele nu au dus lipsă de nimic şi au fost tratate regeşte.

Reprezentantele sexului frumos din Cumpăna s-au pregătit la rândul lor, ore întregi pentru a arăta cât mai bine la petrecerea care le-a fost dedicată în exclusivitate. Administrația locală și-a dat toată silința pentru ca doamnele și domnișoarele prezente să se bucure de fiecare moment.

Gospodine desăvârşite în celelalte zile ale anului, femeile din Cumpăna au demonstrat că ştiu să se distreze de ziua lor. Și în loc de streaperi, doamnele au dansat alături de alte reprezentante ale sexului frumos.

Ca în fiecare an, organizatorii s-au străduit să transforme ziua de 8 Martie într-una specială. Mesele decorate, aperitivele sofisticate și muzica pentru toate gusturile au fost ingredientele de bază ale unei petreceri perfecte. Ca de obicei, strădania primarului a fost apreciată, iar doamenele și domnișoarele s-au distrat de minune.