Arhive

LA CRUCEA UNITĂŢILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT AU FOST IGIENIZATE, REABILITATE ŞI AMENAJATE CORESPUNZĂTOR

Gheorghe Frigioi, primarul localităţii Crucea nu ratează niciodată festivitatea de deschidere a anului şcolar. El spune că acest moment îi trezeşte amintiri frumoase din perioada în care se afla de cealaltă parte a catedrei. Anul acesta alături de edil 550 de elevi de gimnaziu au promis împreună cu părinţii, că vor avea o strânsă legătură cu instituţiile care le formează caracterele.

În comuna Crucea unităţile de învăţământ din comună au fost igienizate, reabilitate şi amenajate corespunzător. Noutatea acestui an este un corp profesoral de excepţie, cadre bine pregătite și titulari pe posturi. De toate acestea acestea s-au bucurat atât elevii cât și părinții.

În vara acestui an comuna a mai primit un microbuz şcolar care a fost repartizat să deservească elevii din satele arondate. Astfel, ei nu vor mai fi nevoiţi să se trezească prea devreme sau să ajungă prea târziu acasă.

Edilul a mai spus şi că are mari aşteptări de la foştii săi elevi, care, acum, sunt părinţii actualilor învăţăcei. De asemenea tinerilor le revine misiunea de a se autodepăşi şi de a avea rezultate din ce în ce mai bune la învăţătură.