Arhive

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN A INTERZIS PROMOVAREA LOR ŞI COMERCIALIZAREA DE BILETE

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a interzis organizarea evenimentelor de tip Balul Bobocilor în liceele constănțene. Măsura a fost luată ca urmare a problemelor întâlnite în ultima perioadă la manifestări.

Sâmbătă, 11 octombrie, trei elevi din Constanța au ajuns la spital în comă alcoolică în urma participării la un Balul Bobocilor. Referitor la acest incident reprezentanții arată că nici un liceu din municipiu nu a participat la organizarea evenimentului respectiv. Cu toate acestea Inspectoratul a interzis desfășurarea balurilor.

„Menționăm că Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a delimitat categoric față de persoanele sau societățile care organizează aceste baluri, a interzis promovarea lor și comercializarea de bilete în liceele constănțene. Părinții sunt responsabili pentru implicarea și participarea elevilor la astfel de evenimente”, spun reprezentanții ISJ Constanța.

Reprezentanții Inspectoratului au prezizat că evenimentul nu a fost organizat de către niciun liceu din Constanța, iar directorii și cadrele didactice nu s-au implicat în organizarea și desfășurarea acestuia.