Arhive

ÎN URMA INUNDAȚIILOR MAI MULTE SOCIETĂȚI AU LUCRAT LA ÎNDEPĂRTAREA COPACILOR CĂZUȚI

Copaci căzuți pe străzi și trotuare acoperite de mormane de gunoaie. Vorbim despre imaginea orașului Medgidia în urma precipitaţiilor abundente. Au fost afectate mai multe zone din oraș printre care și strada Poporului. Locuitorii au rămas fără energie electrică aproximativ 24 h. Angajații societații de electricitate alături de cei de la Apollo Ecoterm au lucrat la îndepărtarea copacilor de pe fire dar şi pentru remedierea avariei.

Încă de la primele ore ale dimineții o parte a străzii Poporului a fost închisă circulației. Echipele celor două societăți au lucrat intens la tăierea copacilor care au fost rupți de către furtună. Reprezentantul societății de energie electrică a dorit remedierea avariei în zonă în cel mai scurt timp.

Fiecare copac a fost toaletat de către cei de la Apollo. Pomii au fost tăiați în bucăți și apoi încărcați într-o remorcă. S-a lucrat intens pe durata întregii zile pentru a se rezolva toate sesizările înregistrate la sediul societății.

Furtuna și precipitațiile au făcut destule pagube locuitorilor din Medgidia. Au fost inundate gospodării, mai multe blocuri au rămas fără acoperiș dar și mașini avariate.

Încă o furie a naturii. În această luptă nu putem spune cine a câștigat, dacă natura sau oamenii. Dar cu siguranță ne gândim la ce ar fi fost dacă acestă dezlănțuire dura mai mult!