Arhive

PE LÂNGĂ BENEFICIUL TESTĂRII, PACIENȚII MAI PRIMESC SFATURI INDIVIDUALIZATE

Laboratorul mobil de tesare gratuită pentru HIV şi virusurile hepatitice B şi C al Fundaţiei Baylor s-a mutat in parcul arheologic din centrul oraşului. În fiecare marţi între orele 10,30 şi 15,30, se organizează recoltă mobilă , fără programare. Trebuie doar să aveţi curaj şi să conştientizaţi cât de importantă este depistarea precoce a acestor afecţiuni.

Cei care vin sa se testeze in unitatea mobila, o pot face gratuit, rapid si confidential. Testarea si consilierea dureaza aproximativ jumatate de ora. Pentru a face aceste teste la un laborator privat, o persoana ar trebui sa scoata din buzunar 150 de lei, fara sa mai socotim si banii de transport si fara sa beneficieze de consiliere.

Serviciile de testare şi consiliere ale Fundaţiei Baylor Marea Neagră sunt şi mobile, atât în oraşul Constanţa, cât şi în alte localităţi din Dobrogea. Pentru că multe persoane nu s-au putut testa până acum la Centrele Baylor din cauza programului de lucru sau a lipsei mijloacelor de transport, Baylor a înfiinţat un laborator mobil de testare şi consiliere unde a păstrat gratuitatea şi confidenţialitatea serviciului.