ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU DOI RĂNIȚI LA MEDGIDIA

O bubuitură puternică avea să disturbe liniștea cartierului Rotunda din Medgidia. Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, iar al patrulea s-a ales cu un geam spart. În urma impactului două persoane au fost rănite și două dintre mașini au avarii serioase.

Potrivit martorilor șoferul mașinii marca audi a apăsat mai mult decât trebuie pedala de accelerație și pe fondul neatenției a acroșat un autoturism care dorea să vireze la stânga pentru a intra în curtea bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil de pe strada Poporului. Din cauza vitezei excesive mașina a scăpat de sub control s-a lovit de un dâmb aflat pe marginea drumului, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar și a rămas suspendată pe trotuar. În urma impactului două persoane au fost rănite. Pompierii sosiți imediat la fața locului au intervenit pentru a descarcera o persoană aflată într-unul din autoturisme.

Victimele au fost preluate cu două ambulanțe și transportate la Spitalul municipal din Medgidia.

Polițiștii de la rutieră i-au testat pe conducătorii auto implicați în accident și ne-au declarat că aceștia nu au consumat băuturi alcoolice.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Oamenii legii fac apel la conducătorii auto să adopte o conduită preventivă și să adapteze viteza la condițiile de drum.