Arhive

ZIUA CANICULĂ, SEARA VIJELII ȘI PLOI CU GRINDINĂ

Avem o vara NEBUNA! Condițiile meteo rare pentru luna iulie îi îngrozesc pe cetăţeni. Aceştia nu vor sa îşi imagineze ce s-ar putea întâmpla dacă fenomenul se repetă. Bilanţul evenimentelor din 24 iulie este îngrijorător: străzi, curți și case inundate, copaci căzuţi, acoperişuri luate de vânt şi mașini avariate.

Suvoaiele de apă au produs mult pagube: drumuri distruse, case şi curţi inundate şi lista poate continua. Cetăţenii sunt înspăimântaţi şi spun că s-au săturat ca la fiecare ploaie să se trezească cu gospodăriile inundate.

În cartierul nou din zona Ciment pe străzile neasfaltate, apa a spălat piatra astfel că pe strada Merilor autoturismele nu mai pot circula.

Şi în zona Ciment au existat case inundate. Oamenii sunt recunoscători administraţiei pentru că le-a pietruit străzile însă sesizează că au fost astupate canalizări şi este nevoie şi de borduri pentru ca apa sa nu le mai inunde locuinţele

În centrul oraşului vijelia a distrus acoperișul unui bloc, care a căzut peste mașinile localnicilor.

În timp ce unii se certau ceilalţi îşi priveau inmărmuriţi masinile distruse. Proprietarii nu au asigurare CASCO aşa că vor trebui să găsească un răspuns la intrebarea Cine este responsabil?

Meteorologii ne anunță că o să mai avem parte de fenomene extreme.