Arhive

ÎN TIMP CE UNII AU FOST MULŢUMIŢI DE ORGANIZARE, ALŢII ABIA AU AŞTEPTAT CA EVENIMENTUL SĂ IA SFÂRŞIT

Distracția atrage cu sine și nemulțumiri… Ca în fiecare an, autoritatea locală organizează zilele municipiului pentru a-i binedispune pe locuitorii Medgidiei. Doar că pe lângă distracție, oamenii s-au văzut nevoiți să suporte mizeria și gălăgia din centrul orașului. În timp ce unii erau mulțumiți de organizare, alții abia au aşteptat ca evenimentul să ia sfârșit.

Cei mai mulțumiți de eveniment, au fost comercianții care deşi veniţi din afara oraşului au profitat de ocazia ivită și au scos un profit bun din vânzarea produselor.

Şi organizatorii s-au declarat încântaţi de marea manifestare, chiar dacă nu se mai ştie cât s-a cheltuit…

De cealaltă parte, sunt oamenii care nu au rămas nici în acest an impresionați de programul pregătit de autoritatea locală cu ocazia aniversării Zilelor municipiului. Mizeria şi gălăgia au creat şi ele neplăceri.

Una peste alta, evenimentul a fost încununat şi cu recitaluri de excepţie. Gengiz Erhan Cutlacai, tânărul care a făcut senzaţie pe scena din Eskisehir Turcia, va merge şi în acest
an la Turkivizion în TATARSTAN.

De această dată va fi însoţit de o tânără talentată, dar şi de televiziunea Alpha Media care este partener media al evenimentului internaţional..( daca ai poti pune cateva cadre din Eskisehir de la Turkvizion)