Arhive

LOCUITORII DIN COMUNĂ MIHAIL KOGALNICEANU AU SĂRBĂTORIT DUMINICĂ ,,ZIUA LOCALITĂŢII”

Zi de sărbătoare în comuna Mihail Kogălniceanu. Cetăţenii au lăsat treburile deoparte și au venit în parcul din centrul localității pentru a petrece de Ziua Comunei. Distracția a început la ora prânzului şi s-a terminat la miezul nopţii cu un foc de artificii.

Ziua fost aleasă după data naşterii marelui istoric Mihail Kogălniceanu, care s-a născut la data de 6 septembrie 1817. În cadrul programului au fost prezentate momente artistice pregătite de ansambluri şi solişti din Ovidiu, Mangalia, Medgidia, Alexandria, Siliștea, Castelu, Independența, Constanța și din Republica Moldova.

Ancuţa Daniela Belu primarul localitatii a continuat tradiţia începută la prima ediţie, prin premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, a veteranilor de război, a elevilor și a cadrelor didactice cu rezultate deosebite.

Pe scenă au urcat nume cunoscute precum Paula Seling, Carmen Rădulescu, Ansamblul Teleormanul și Florin Vasilică. Pe toți publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze.

Oamenii ls-au arătat foarte încântaţi şi au apreciat iniţiativa primarului.

Acţiunea a avut loc în parcul central al comunei. Aici au fost amenajate terase unde oamenii au putut consuma mici, bere şi sucuri. Totodată, a fost amplasat şi un miniparc pentru cei mici care s-au putut distra în jocurile speciale pentru copii.