ÎN ZGOMOT DE ZARURI ARUNCATE 16 JUCĂTORII AU FOST CONCENTRAŢI PÂNĂ LA FINALUL COMPETIŢIEI

De zilele orașului Medgidia a fost organizat un campionat de table. În zgomot de zaruri aruncate jucătorii au fost concentrați până la final. Au pornit cu gandul de a câștiga, și bine au făcut deoarece până în ultima clipă meciurile au avut scoruri foarte strânse.

Evenimentul a avut loc la Clubul Pensionarilor . Zgomotoși jucătorii au pornit partidele de joc la ora 10 dimineața și au terminat abia după patru ore.

În pauzele dintre partide, jucătorii au fost serviți cu dulciuri, apă și suc pentru a face față cu brio concursului. La un scor de 2-0 la linie, când erau convinși că o să câștige partida, colegul le întorcea scorul și devenea egalitate.

Arbitrii au stat în permanență printre concurenți pentru ca meciurile să se desfășoare fără probleme.

Chiar dacă mai apăreau contradicții între participanți din cauza zarurilor sau mutărilor, nu au existat certuri majore. După lungi reprize s-au oferit premii câștigătorilor.

Chiar și cei care nu au ocupat primele locuri, au primit diplome de participare și au fost felicitați.

Toți concurenții au fost încântați de concurs și susțin că își doresc și pe viitor să mai fie organizate astfel de evenimente pentru a se destinde și a se mai întâlni cu vechii camarazi.