Arhive

HCM CONSTANȚA A ÎNREGISTRAT A PATRA VICTORIE CONSECUTIVĂ

HCM Constanța a înregistrat a patra victorie consecutivă în Liga Națională de handbal masculin. Jucătorii de la malul mării s-au impus în fața celor de la Poli Timișoara cu 30-28. Aflată într-o puternică revenire de formă, gruparea de pe litoral a abordat meciul cu gândul doar la cele trei puncte.

Handbaliștii constănțeni au condus încă din startul întâlnirii, după câteva raiduri declanșate de căpitanul Toma. După un sfert de oră de joc, au apărut și primele momente tensionate, Cristescu și Irimescu au primit cartonașul roșu după un duel tare pe semicercul timișorenilor. Constănțenii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 15-13. La reluare, bănățenii s-au întors în joc și au egalat, 18-18, dar echilibrul s-a rupt rapid. Cu un minut înainte de ultimul fluier, Răzvan Enescu s-a accidentat la genunchiul stâng și a părăsit terenul cu piciorul imobilizat. Gazdele nu au mai avut forța de a răsturna situația și formația de pe litoral s-a impus cu 30-28.
Zvonko Sundovski, antrenor HCM Constanța – „Sunt foarte fericit că am câștigat și mergem spre play-off de pe un loc mai bun în clasament.”

Pentru constănțeni au marcat: Humet 9 goluri, Toma 8g, Rakcevic 5g, Enescu 3g, Buricea 2g, Cristescu, Vujadinovic și Cutura – câte 1g.

foto: digisport.ro