Arhive

GONEA CU 206 KM/h PE A2

Un bărbat de 58 de ani, din Dâmboviţa, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti – Constanţa, în timp ce circula pe Autostrada Soarelui, cu viteza de 206 km/h.

Poliţia Română atrage atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezentând unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Vineri în jurul orei 14.30, poliţiştii din cadrul Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie Autostrada Bucureşti – Constanţa au depistat un bărbat de 58 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă. Bărbatul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la km. 96, pe sensul de mers către Constanţa, conducând cu o viteză de 206 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.