Arhive

FEMEIA SĂRBĂTORITĂ ŞI LA CERNAVODĂ

Odată cu sosirea primăverii, Oraşul Cernavodă sărbătoreşte, conform tradiţiei anuale, existenţa celei mai frumoase flori:  femeia, simbolul vieţii şi al maternităţii în vieţile oamenilor. Aşadar, şi în acest an, artiştii Casei de Cultură Cernavodă au pregătit de zor două spectacole surpriză, dedicate tuturor femeilor din localitate.

Evenimentele au avut loc vineri 7 martie orele 17:00 şi sâmbătă orele 10:00, la sala de spectacole a Casei de Cultură, unde au fost invitate să participe toate reprezentantele sexului frumos din Cernavodă.

Pe scenă au urcat membrii Fanfarei Copiilor Axiopolis, care au pregătit cântece frumoase dedicate mamei şi femeii, ansamblurile de dansuri ale Casei de Cultură, dar şi artiştii interpreţi de muzică uşoară şi populară, îndrăgiţi de cetăţenii oraşului Cernavodă. De la eveniment nu au lipsit oficialităţile Administraţiile Locale, printre care şi primarul Gheorghe Hânsă, care le-a felicitat pe doamnele participante la eveniment de ziua lor.

Edilul le-a oferit doamnelor o surpriză şi cu ocazia zilei de 1 martie, în cadrul unui spectacol artistic organizat la Casa de Cultură, acesta le-a oferit reprezentantelor sexului frumos câte o floare.