Arhive

GHIȘEELE PENTRU PLATA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR DE LA MEDGIDIA SE DESCHID DIN 26 IANUARIE

Taxe și impozite încă de la începutul anului. Însă contribuabilii din Medgidia care se grăbesc să își plătească dările locale pe 2015 trebuie să știe că ghișeele din cadrul Primăriei vor fi deschise abia din data de 26 ianuarie. Cei care își vor achita integral taxele și impozitele pe anul în curs până la data de 31 martie inclusiv, vor beneficia de reducere de 10%, la fel ca și în ultimii ani.

Impozit pe locuințe, autoturisme, taxă de habitat și lista poate continua! Cetățenii din Medgidia știu cât de important este pentru bugetul local ca dările către municipalitate să fie achitate în termen. Însă la început de an mai au puțin de așteptat. Deoarece în această perioadă întreg sistemul este verificat și recalibrat pentru noul an.

Plătitorii de taxe și impozite din Medgidia sunt conștiincioși! Și asta dacă luăm în calcul procentul de colectare a contribuțiilor la bugetul local!

Un nou an, noi așteptări. Cetățenii vor să fie conștiincioși pentru ca și așteptările lor să fie la fel de corecte. Rămâne de văzut cum va gestiona administrația banii colectați la bugetul local.