Reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de furt

Urmare a sesizării din data de 24 iulie a.c., privind săvârșirea unei infracțiuni de furt, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un tânăr, de 21 de ani, din județul Buzău, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 24 iulie a.c., tânărul în cauză ar fi sustras două portofele din incinta unui restaurant situat în Satul de Vacanță, acestea aparținând unor femei, angajate ale socității comerciale în cauză.

Ieri, 28 iulie a.c., polițiștii l-au depistat pe tânăr în zona Satului de Vacanță, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Dosar penal întocmit de polițiști

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nichita Stănescu din localitatea Vama Veche, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe psihoactive. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis. În urma verificărilor, polițiștii au găsit asupra sa fragmente vegetale de culoare verde-olive cu miros înțepător, acestea urmând a fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalitătii Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă acesta a refuzat. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiune desfășurată de polițiștii orașului Năvodari

La data de 28 iulie a.c., în intervalul orar 14.00 – 20.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități de verificare a respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cât și a prevederilor legale în ceea ce privește activitatea comercială desfășurată pe raza stațiunii Năvodari.

În urma activităților, polițiștii au legitimat aproximativ 50 de persoane și au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.360 de lei.

Dintre acestea, 4 au fost aplicate pentru activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în cuantum de 3.000 de lei, 21 pentru abateri constatate privind circulația pe drumurile publice și una pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.