Arhive

FINAL DE CAMPIONAT OLD BOYS 2014 MEDGIDIA [Galerie foto+video]

Prilej de sărbătoare la Medgidia! Ultima zi a Cupei Old Boys de anul acesta a strâns numeroşi spectatori dornici să vadă pe viu cele mai bune echipe.

Devenită deja o tradiţie, Cupa Old Boys desfăşurată la Medgidia devine mai competitivă de la an la an! Este al 24-lea an în care Cupa Old Boys aduna echipe dornice de afirmare. De 10 ani celor „bătrâni” li s-au alăturat cadeții, iar în ultimii 2 ani pe teren și-au făcut prezența și elevii din gimnazii dar și licee.

Între finala mica de la Old Boys și finala mare de la gimanazii, spectatorii prezenți în Sala Sporturilor „Iftimie Iliesi”, s-au putut delecta cu un meci demonstrativ de Old Boys susținut de echipele IMUM și Ciment

Finala le-a adus faţă în faţă pe Spada Medgidia şi Bialex Apollo Medgidia. În prima repriză au condus cei de la Spada cu scorul de 2-1, iar după timpul regulamentar de joc scorul a fost la egalitate, 3-3. A fost nevoie de timp suplimentar pentru adjudecarea premiului cel mare. Câștigătoarea Cupei Old Boys de anul acesta este Bialex Apollo Medgidia, care a reușit să câștige cu 5-3 după prelungiri

La final, în uralele spectatorilor,laureaţii au fost răsplătiţi. S-au acordat premii primelor patru clasate. De asemenea, nici performanţele individuale nu au fost uitate. Astfel, „cel mai tehnic jucător”, „cel mai bun portar”.

 

Primele patru echipe Old Boys
Bialex Apollo Medgidia
Spada Medgidia
Adonis Medgidia
Carsium Hârșova.

Primele patru echipe Cadeți
Club 69 Constanța
Bialex Valea Dacilor
Internațional Poarta Albă
Rapid Medgidia.

Licee
Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu”
Liceul Teoretic „Kemal Ataturk”
Colegiul Tehnic „Dragomir Hurmuzescu”
Colegiul Tehnic „Nicolae Titulescu”

Gimazii:
Școala Generală „IL Caragiale”
Școala Generală „Constantin Brâncuși”
Școala Generală „Lucian Grigorescu”
Școala Generală „Mihail Sadoveanu”