EDILI „BOGAŢI” LA MEDGIDIA [document]

Medgidia are primar, viceprimar şi consilieri generoşi! Potrivit unei adrese pe care ne-a transmis-o Primăria…

Medgidia are primar, viceprimar şi consilieri generoşi! Potrivit unei adrese pe care ne-a transmis-o Primăria municipiului toate deplasările în ţară şi în străinătate ale aleşilor s-au făcut şi probabil se vor face în continuare din „resurse financiare personale”. Aşa că vă invităm să aruncaţi o privire pe declaraţiile de avere ale aleşilor şi să concluzionaţi dumneavoastră dacă îşi permit deplasări în străinătate din veniturile pe care le realizează…

Potrivit documentului ar trebui să întelegem că avem aleşi locali care se „sacrifică pentru binele comunităţii” şi vin cu bani de acasă pentru a contribui la dezvoltarea municipiului… Din păcate cetăţenii cărora li se cere votul din 4 în 4 ani au dubii şi nu prea văd această „dezvoltare”… Interesant ar fi ca administraţia să şi dovedească faptul că delegaţiile în ţară şi străinătate se fac cu bani personali. De exemplu primarul, viceprimarul şi consilierii să prezinte facturile prin care au achitat/achită biletele de avion, alimentează autoturismele instituţiei din banii personali, plătesc cazare, masă şi lista poate continua.  Cel mai probabil sunt foarte mulţi cei care cred ceea ce scrie  în acest document. Şi asta pentru că au existat şi există voci care sesizează faptul că mai mari ai oraşului îşi duc copiii la şcoală sau îşi fac cumpărăturile cu maşinile instituţiei… Dar poate că şi asta o fac tot cu „resurse financiare personale”.

În acest context se naşte o întrebare: Dacă sunt atât de darnici aleşii municipiului Medgidia şi vin să sprijine cu bani personali dezvoltarea locală CUM se face că o copie xerox a unei pagini pe care o solicită mass-media în conformitate cu legea 544/2001 costă 5 lei?

Aceste documente sunt publice şi este necesar ca jurnaliştii să aibă acces la ele pentru a informa cetăţeanii care plătesc taxe şi impozite despre cum cheltuie aleşii BANII LOR (ai oamenilor).

8 thoughts on “EDILI „BOGAŢI” LA MEDGIDIA [document]

 1. In orice societate civilizata, sa vezi asa ceva de la ediili e un semn de simt civic deasupra normalului. In Medgidia este criticat… Marian Iordache este un Primar prea bun pentru un oras care nu il prea merita.
  Sunt dezamagit de dezinformarea televiziunii dumneavoastra. Ar trebui sa fiti obiectivi, mai ales daca masina televiziunii nu ar fi oprit niciodata pe la vreo alimentara sau fast-food sa isi ia soferul de mancare…… Josnic

  1. De ce dezinformare?! Noi doar am prezentat un document semnat si stampilat emis de Primaria Medgidia.

   Este o mare diferenta intre masina unei societati private si una a institutiei publice. Si daca prezinta dovezi ca s-au dus in delegatii pe banii lor merita felicitati! Pana prezinta dovezi avem dreptul sa fim sceptici;)

 2. Felicitari Alpha Media pentru ca ne prezentati mai nou si documente semnate de stimabilul edil… In primaria Medgidia sunt prea multi care taie frunze la caini si care fac divese afaceri cu firmele ale familiilor lor… Gogosile astea cu merg in deplasari pe banii lor sa le creada George sau oricine vrea… Eu unul n-am de gand sa inghit minciuni d-astea… Oricum Alpha Media trebuie sa va tineti tari pentru ca propaganda comunista a iesit la atac! Felicitari inca o data si mai asteptam astfel de materiale

 3. Super tare!!! Deplasari pe banii personali :))) cine mai crede astfel de gogorite :))) nici macar tanti Leana din piata… Doamne Dumnezeule oamenii astia ne considera prosti? Bravo Alpha Media! Felicitari si tineti-o tot asa

 4. Marian si Andreea: Multumim pentru gandurile bune si pentru ca apreciati activitatea noastra! Va spunem amandurora ca nu incearca nimeni sa arunce cu noroi in institutie si daca dovedesc ca au platit deplasarile din banii personali cu facturi si chitante cu totii vom spune JOS PALARIA SI FELICITARI!

 5. ‘Domnule’ George…(aşa se spune generic unui mascul ‘UMANOID’,nu că ar fi şi adevărat’)… ai observat că sunteţi singura persoana care staţi cu capul sub birou şi apoi lustruiţi pantofii? Ruşinică!

 6. Astazi m-am distrat cum n-am mai facut-o de mult !Ce am mai ras !!! Se poate face terapie citind asemenea stiri.Veti vedea rezultatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.