Arhive

CONSTĂNȚENII ȘI-AU ASIGURAT PRIMA POZIȚIE LA FINALUL SEZONULUI REGULAT

Meciul care ar fi trebuit să fie derby-ul Diviziei A1 la volei masculin s-a transformat într-un simplu antrenament pentru play-off. În Sala „Tomis” din Constanța CVM Tomis s-a impus cu scorul de 3:1 în partida restantă din etapa a 17-a a campionatului. Jucătorii de la malul mării au obținut astfel a 21-a victorie consecutivă.

Cu șase puncte avans față de a doua clasată, CVM Tomis este sigură că va câștiga sezonul regulat. Întâlnirea cu CSVM Zalău a fost doar un meci de antrenament. Determinarea jucătorilor a fost departe de cea pe care, cu siguranță, o vor arăta la viitoare dispute directe, din finala campionatului sau din Final Four-ul Cupei României.
Robert Vologa, jucător CVM Tomis – „Mă bucur că am avut ocazia să joc și am făcut-o cât am putut de bine. Nu a fost un meci chiar atât de ușor și ne bucurăm că am câștigat. Cred că o să ne reîntâlnim cu Zalăul în finala campionatului și sper să fim învingători tot noi.”

Martin Stoev, antrenor principal CVM Tomis – „Am folosit acest meci pentru a-i vedea la lucru și pe jucătorii care au evoluat mai puțin în acest campionat. Păcat că Adi (n.r. – Adrian Aciobăniței) nu a fost aici, pentru că ar fi jucat cu siguranță. Important este că am câștigat cele trei puncte și am rămas neînvinși în campionat, chiar dacă am pierdut primul set, atunci când echipa mea nu se trezise încă…”

Voleibaliștii de la CVM Tomis au dedicat succesul celor doi coechipieri care își aniversează ziua de naștere săptămâna aceasta.
sursa foto: observator.ro