Arhive

ELEVII ȘI CADRELE DIDACTICE DIN CADRUL ȘCOLII „I.L. CARAGIALE” AU SĂRBĂTORIT 37 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA UNITĂȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Prilej de sărbătoare la Școala ,, I. L. Caragiale ” din Medgidia. Elevii și cadrele didactice au marcat Ziua unității de învățământ și împlinirirea a 37 de ani de la înființare. Evenimentul a cuprins activităţi specifice aniversării.

La eveniment au participat reprezentanți ai instituțiilor din Medgidia, alături de cadrele didactice din școală, dar și de la alte unități de învățământ. Într-o atmosferă deosebită, cu înaltă încărcătură emoţională activitatea a fost deschisă cu o slujbă religioasă.

A urmat programul artistic. Copiii au organizat momente spectaculoase prin care şi-au pus în valoare talentele artistice. Astfel, cei prezenți au asistat la dansuri moderne, recitaluri de pian, cântece și alte activități specifice.

Activitatea s-a desfășurat sub atenta observație a cadrelor didactice care au dorit să scoată în evidență talentul copiilor din școală. Așa că în toate sălile de clasă au avut loc activități diverse. De la pictura pe sticlă și până la cercurile de lectură, totul a avut ca temă personalitatea lui despre Ion Luca Caragiale.

Pentru cadrele didactice și elevi școlii anul care a trecut a fost unul cu multe realizări. De la premii obținute de către elevi și până la dotări ale instituției de învățământ toate au adus numai beneficii.

Pentru că s-a sărbătorit ziua școlii micile talente au făcut și o urare colegilor și cadrelor didactice.

Momentul festiv s-a încheiat cu o horă a celor mai mici elevi.