LA PRIMUL MECI OFICIAL DIN ACEST AN, HCM CONSTANȚA ESTE PREGĂTITĂ PENTRU DUELUL CU POTAISSA

HCM Constanța este pregătită de primul duel din acest an. După aproximativ trei săptămâni de pregătire, atât la Sala Sporturilor, cât și în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, campioana se află înaintea primului meci oficial din 2015.

Echipa constănțeană, se va întâlni joi, 29 ianuarie, începând cu ora 17.30, pe teren propriu, cu revelația ultimei ediții de campionat, Potaissa Turda. Ambele formații au disputat partide de verificare în această perioadă. Astfel, HCM a câștigat confruntările cu naționala de cadeți (38-15), cu Steaua București (25-19) și cu CSM Ploiești (37-23). În tot acest timp ardelenii, pregătiți de Horațiu Gal, s-au impus în disputele de pe teren propriu din cadrul turneului Cupa „Potaissa”. Meciurile le-au dus cu Universitatea Cluj și HC “Adrian Petrea” Reșița. Jucătorii echipei HCM Constanța susțin că sunt pregătiți să facă față cu brio rivalei.

„Suntem pregătiți să debutăm așa cum ne dorim în 2015. Nu va fi un meci ușor. Niciunul nu este în acest sezon, dar suntem încrezători. Am avut o pregătire bună în această perioadă, lucru ce se va vedea pe teren”, a precizat portarul echipei HCM Constanța, Mihai Popescu.

Evoluția echipei din această perioadă l-a determinat pe antrenorul echipei Potaissa Turda, Horațiu Gal, să declare la rândul său că echipa sa vine la Constanța decisă să obțină toate cele trei puncte.