ELEVII DIN PROMOȚIA ANULUI 1964 A ȘCOLII GIMNAZILE LUCIAN GRIGORESCU DIN MEDGIDIA S-AU REGĂSIT

Întâlnire după cinzeci de ani. Promoția anului 1964, a Școlii Gimnazile Lucian Grigorescu din Medgidia, s-a regăsit după o lungă perioadă de timp. Cu toții au dorit să mai spună încă o dată prezent, în școala care i-a transformat în oameni adevărați.

Emoție, bucurie și melancolie sunt doar câteva dintre trăirile foștilor absolvenți. Amintirile și trăznăile rememorate au fost la loc de cinste și le-au adus un zâmbet nostalgic pe buze celor prezenţi.

Vizibil emotionați și în același timp fericiți că se revăd după atâta timp, foștii absolvenți au schimbat câteva vorbe după care s-au adunat în clasă pentru „strigarea catalogului”. Intrarea în incinta școlii a fost anunțată de către clopoțel Apoi a urmat strigarea elevilor. In ordine alfabetică, absolvenții acum cu părul nins, au spus prezent.

De la întâlnirea aniversară, nu au lipsit momentele hazlii . Asta deoarece cine a fost pus pe șotii în școală rămâne si la vârsta pensionarii. Odata cu trecerea timpului, au ajuns pensionari, astfel că au timp să se bucure de viață. Unii au ajuns profesori, altii directori de intreprindere, în timp ce unii s-au asezat la marginea orașelor, dupa o viață de activitate profesională. Ce a însemnat pentru ei această revedere?

S-au regăsit și sunt bucuroși. Pentru că au fost împreună atunci când ideile şi visele prindeau contur, pentru că au petrecut împreună ani minunaţi de școală. Acum au avut deosebita bucurie să retrăiască amintirile împreună.