Arhive

DUPĂ UN AN DE AŞTEPTĂRI OAMENII DIN ZONA ROTUNDA AU SCĂPAT DE O GROAPĂ

În urmă cu ceva timp Televiziunea Alpha Media vă prezenta situația unei gropi de pe strada Poporului. Mai exact oamenii semnalau că s-au trezit cu o groapă în mijlocul şoselei în urmă cu aproximativ un an. Cu toate că au anunţat autorităţile locale în nenumărate rânduri acestea nu au catadicsit să intervină. După ce Alpha Media le-a reamintit celor în măsură să rezolve problema cetăţenilorsesizată… groapa a fost reparată.

Cetățenii spuneau că groapa de pe carosabil a rămas de la lucrările efectuate de către o societate. Ea nu a fost reparată în tot acest timp cu toate că reprezintă un pericol pentru șoferi.

După cele semnalate de către oameni o echipă a prezentat situația autorităților locale. Cu toate că edilul orașului a vrut să pară că nu cunoaște situația , noi i-am reamintit-o.

După toate aceste reîmprospătări de memorie s-a hotărât ca groapa buclucașă să fie reparată. Așadar în decursul dimineții de joi o echipă de muncitori ai Societății Apollo Ecoterm a pornit la treabă.

Cetățenii din acest cartier sunt mulțumiți că au scăpat de pericolul de pe șosea. Pentru ei chiar și repararea unei gropi reprezintă un semn că nu au fost uitați.