Arhive

ALEȘII DIN MEDGIDIA AU PREDAT DOUĂ IMOBILE ÎN ADMINISTRAREA CJ CONSTANȚA. VEZI DESPRE CE ESTE VORBA! [VIDEO]

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre. Inițiatorul spune că este vorba despre un proiect important. Asta deoarece vizează construirea de către DGASPC a două case de tip familial si înființarea unui centru de zi pentru copiii care provin din centrele de plasament.

Proiectul de hotărâre vizează „Trecerea unor imobile din domeniul public al UAT Medgidia și administrarea Consiliului Local Medgidia în domeniul public al Județului Constanța și în administrarea Consiliului Județean Constanța.

Potrivit reprezentanților autorităților locale, imobilele sunt predate în administrarea CJC pe toată durata existenței construcțiilor. Este vorba despre un teren in suprafata de 4950 mp situat pe str.Progresului FN, unde se vor contrui două case de tip familial și un imobil compus din teren in suprafata de 950 mp si constructie in suprafata de 82 mp situat in str.Theodor Aman nr. 44—lot 2, unde se va infiinta un centru de zi.

Beneficiarul proiectului ce urmeaza a fi depus spre finantare prin P.O.R., Axa Prioritara 8. Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si socială, Prioritatea de Investitii 8.1. Investitii in infrastructurile sanitare si sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel national, regional, local, reducand inegalitatile in ceea ce priveste starea de sanatate si promovand incluziunea sociala, este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Investiția este destinată copiilor care provin din Centrele de plasament ce urmeaza sa fie inchise.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate.