Arhive

CURSURILE DE DANS CONSTITUIE O MODALITATE DE RELAXARE ŞI O OCAZIE DE A-ŢI TONIFIA CORPUL!

Dansul combină în cel mai plăcut mod mişcarea cu muzica şi comunicarea. El aduce bună dispoziţie şi sănătate. În zilele noastre, reprezintă una dintre cele mai bune metode de relaxare si de socializare. Coregrafia te face să ai mai multă încredere în tine, iar cursurile de dans constituie și o ocazie de a-ți tonifia corpul!

Practicarea dansului de către copii poate avea un efect miraculos asupra încrederii în sine, a stării de spirit şi a autocontrolului. Cursurile îi învaţă pe micuţi echilibrul propriului corp şi sincronizarea mişcărilor pe ritmul muzicii, eleganţa în mişcare, voinţa, frumuseţea şi o postură demnă de invidiat.

Din anul 2005 la Medgidia funcţionează Trupa de dans modern „Pescăruşii”. Cercul este organizat în cadrul Casei de Cultură IN Roman, iar evoluţia sa a fost demonstrată cu talent, dăruire, eleganţă şi perseverenţă. Atât copiii din grupa mică (vârsta 4 – 7 ani), cât şi cei din grupa mare (7 – 10 ani) au reușit să obţină premii în cadrul concursurilor de profil.

Apar tot timpul cu noi coregrafii, iar autodepaşirea este ţelul lor principal ! Trupa este mereu pregatită pentru orice concurs. Copiii sunt veseli, mereu interesaţi de ce apare nou pe piaţa muzicală și îşi dezvoltă repertoriul în permanenţă.

Copiii trupei de dans modern”Pescăruşii” sunt unici şi cred în visul şi talentul lor. Şi dacă cei care nu au mers la un astfel de curs până în prezent sunt interesaţi Casa de Cultură IN Roman din Medgidia îi aşteaptă pentru înscrieri.