Arhive

CONSILIERII MEDGIDIENI NU AU ŞTIUT DACĂ VOTEAZĂ SAU IAU LA CUNOŞTINŢĂ OPŢIUNEA UNUI COLEG

La ultima ședință de consiliu, edilii Medgidiei au ajuns la dispute… Mărul discordiei viitorul politic al unui ales local care a decis să profite de ordonanța aprobată de guvern cu privire la migrația politică. După ce Aurelian Arsene a plecat de la PPDD, consiliul local a avut de votat un proiect care după spusele aleşilor nu trebuia să existe pe ordinea de zi.

Cei ce sunt la cârma municipiului, și-au exprimat părerea cu privire la migrația politică, încă de la apariţia ordonanţei.

Acum, după ce acest subiect a fost adus multă vreme în discuție, pe lista cu proiectele de hotărâre ce a fost votată în luna septembrie, a apărut în cap de listă un proiect care viza exact acestă problemă. Iniţiatorul spune că decizia privește aplicarea prevederilor ordonanței de urgență la nivelul Consiliului Local Medgidia, cu referire la Aurelian Arsene.

Consilierul Aurelian Arsene, a demisionat din PPDD, și a devenit independent.

Astfel, aleşii locali au fost puși în fața situației în care aveau de votat o hotărâre care în opinia lor era doar o luare la cunoștință.

Spiritele s-au încins, iar unul din consilieri l-a întrebat pe edilul orașului ce se întâmplă dacă se votează acest proiect în unanimitate împotrivă. Răspunsul a fost unul simplu, nimic!

Problema apare pe fondul afirmației lui Marian Butnaru, care susține că aleşii sunt acolo pentru a vota dacă un proiect trece sau nu. Iar decizia în cazul lui Arsene nu conta. Tot Butnaru a susținut faptul că acest subiect trebuie pur și simplu dezbătut la capitolul diverse, sau în cel mai rău caz consilierilor să li se ofere o listă pe care să semneze că au luat la cunoștință decizia lui Aurelian Arsene.

Se pare că neînțelegerile pe fondul legilor nou apărute, îi bulversează nu doar pe consilieri ci și pe oamenii care i-au ales.