Arhive

COLINDĂTORII DIN MEDGIDIA AU PORNIT LA URAT ÎNTR-UN SPECTACOL CARE A AVUT LOC ÎN CASA DE CULTURA IN ROMAN

Atmosferă de sărbători la Casa de Cultură IN Roman din Medgidia care a primit colindători. Tinerele talente au reușit să ridice sala în picioare. Îmbrăcaţi în straie festive copiii au vestitit Nașterea Domnului.

La întâlnirea cu magia sărbătorilor de iarnă sala de spectacole a devenit neîncăpătoare. Copiii au adus în atenție tradițiile și obiceiurile românești. Nu au lipsit dansul caprei și al ursului.

În spatele acestui spectacol tematic, au stat zeci de ore de repetiții cu profesorii coordonatori. Pentru munca depusă micuții au fost răsplătiți cu daruri de către Moș Crăciun.

Veselia și energia copiilor au plutit în atmosfera feerică. Prin intermediul spectacolului, prichindeii au ținut să transmită tuturor un mesaj simplu şi clar – vin sărbătorile de iarnă! Cu ce venit moșul la ei?

Moș Crăciun a poposit pentru minute bune la Medgidia şi toți copiii au primit cadouri. Însă înainte au fost nevoiţi să îl răsfeţe cu melodii specifice sărbătorilor.

Un moment special a fost cel interpretat de corul mixt din cadrul Protoeriei Medgidia. Colindătorii au reușit să emoționeze publicul care i-a răsplătit cu ropote de aplauze.

Spectacolul tradițional, a reunit inimi în lumina bradului și sfințenia sufletului. Momentul artistic a fost darul tinerilor pentru părinți, bunici, prieteni și alţi invitați.