Arhive

TONUL DISTRACŢIEI S-A DAT LA SIBIU, CU 4 ZILE DE ATMOSFERĂ INCREDIBILĂ!

Octobărfest pe româneşte înseamnă 4 zile de atmosferă incredibilă, bere rece și specialităţi culinare! Tonul distracției s-a dat la Sibiu, la CibinFEST! Adică un festival autentic al berii, cu specialităţi şi muzică bavareze, organizat la noi în România pentru toată lumea!

Inspirat din tradiția veche a festivalurilor anuale de toamnă, CibinFEST este o reinterpretare a acestora după standarde noi. Elementele clasice, festivalul berii și parcul de distracții i-au dat Sibiului o imagine nemaivăzută în Piața Mare. Un cort de bere a găzduit cel mai mare festival al berii din Sibiu, şi a fost amenajat cel mai mare parc de distracții mobil. Piața Mare s-a întoars la originile ei unde cei prezenţi s-au distrat ca pe vremuri!

Zilele petrecute la CibinFESTîn fiecare an trezesc nostalgia vechilor sărbători din centrul Sibiului și aduc voie bună și distracție pentru o toamnă cât mai frumoasă!Mii de oameni au petrecut “pe o singură voce” în fiecare seară în Piaţa Mare din Sibiu. Acesta este şi farmecul Octoberfestului care şi în acest an acă tonul distracţiei se dă la Sibiu!