TONUL DISTRACŢIEI S-A DAT LA SIBIU, CU 4 ZILE DE ATMOSFERĂ INCREDIBILĂ!

Octobărfest pe româneşte înseamnă 4 zile de atmosferă incredibilă, bere rece și specialităţi culinare! Tonul…

Octobărfest pe româneşte înseamnă 4 zile de atmosferă incredibilă, bere rece și specialităţi culinare! Tonul distracției s-a dat la Sibiu, la CibinFEST! Adică un festival autentic al berii, cu specialităţi şi muzică bavareze, organizat la noi în România pentru toată lumea!

Inspirat din tradiția veche a festivalurilor anuale de toamnă, CibinFEST este o reinterpretare a acestora după standarde noi. Elementele clasice, festivalul berii și parcul de distracții i-au dat Sibiului o imagine nemaivăzută în Piața Mare. Un cort de bere a găzduit cel mai mare festival al berii din Sibiu, şi a fost amenajat cel mai mare parc de distracții mobil. Piața Mare s-a întoars la originile ei unde cei prezenţi s-au distrat ca pe vremuri!

Zilele petrecute la CibinFESTîn fiecare an trezesc nostalgia vechilor sărbători din centrul Sibiului și aduc voie bună și distracție pentru o toamnă cât mai frumoasă!Mii de oameni au petrecut “pe o singură voce” în fiecare seară în Piaţa Mare din Sibiu. Acesta este şi farmecul Octoberfestului care şi în acest an acă tonul distracţiei se dă la Sibiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.