HC MINAUR BAIA MARE ESTE NOUL LIDER ÎN CLASAMENTUL LIGII NAȚIONALE

Minaur Baia Mare i-a administrat lui HCM Constanţa cea de-a cincea înfrângere din acest sezon. Jucătorii de la malul mării au pierdut, meciul din deplasare cu scorul de 23-24. Partida conta pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. 

Maramureşenii au avut un start excelent de partidă şi conduceau cu patru goluri în minutul 17. La pauză a fost 13-11 pentru Minaur, însă constănţenii au fost cei care au controlat debutul părţii secunde.
Jucătorii antrenaţi de Zvonko Sundovski au preluat conducerea, însă băimărenii au găsit puterea să revină.

„Un rezultat de egalitate ar fi fost mai corect, dar este greu să joci în opt jucători un meci întreg. Minaur a dat tot ce a putut, noi am fost la Baia Mare fără mai mulți jucători importanți, dar chiar și așa am fi putut obține un rezultat favorabil. S-a ratat în final, dar când intervine și oboseala este greu”, a declarat George Buricea .

Portarul Constanţei, Mihai Popescu, a oferit faza meciului, în repriza a doua. A avut o dublă intervenţie la aruncările lui Sadoveac şi Bera, însă a preferat să îşi celebreze reuşita, iar Stegavik a marcat în poarta goală. Cele opt goluri marcate de spaniolul Humet i-au readus în meci pe oaspeţi, însă Minaur s-a impus la limită, scor 24-23. HCM Minaur Baia Mare se află în fruntea ierarhiei, la egalitate cu Odorhei, 27 puncte. HCM Constanţa se află acum pe locul şase, cu 23 puncte.