CLINICĂ MEDICALĂ MODERNĂ ŞI-A DESCHIS PORŢILE LA OVIDIU

Orașul Ovidiu dispune de o nouă clinică medicală dotată la cele mai înalte standarde. Unitatea…

Orașul Ovidiu dispune de o nouă clinică medicală dotată la cele mai înalte standarde. Unitatea sanitară vine în sprijinul nevoilor pe care le are comunitatea, asigurând servicii diverse și îngrijiri la domiciliu.

Cu o investiție de aproximativ cinci sute de mii de euro, în orașul Ovidiu a fost construită o clinică medicală, dotată cu aparatură de specialitate pentru a furniza servicii medicale de calitate.

Noua clinică reprezintă un pas important în procesul de dezvoltare a orașului, suplimentând totodată serviciile medicale oferite la centrul de permanență.

Prin această investiție au fost create și douăzeci de locuri de muncă pentru personal medical. Pacienții care vor alege să se adreseze clinicii vor descoperi un sistem de funcționare inovator.

Pacienții au posibilitatea să fie îngrijiți la domiciliu sau să fie spitalizați în cadrul clinicii pentru 24 de ore. Prețurile sunt accesibile și în curând se va realiza o colaborare cu Casa națională pentru asigurări de sănătate. Progamul clinicii va fi pentru început, de luni până sămbătă între orele 8 -20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.