Arhive

SOCIETATEA RAJA ȘI-A LUAT TOATE MĂSURILE DE PRECAUȚIE ÎN CAZUL UNOR PROBLEME

În urma atenționărilor meteorologice de cod galben de ploi, vijelii şi grindină societatea Raja și-a luat toate măsurile de precauție. Asta pentru buna funcţionare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, dar și pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea. Astfel că la nivelul S.C. RAJA S.A. a fost activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.

Pentru asigurarea funcţionării sistemelor operate, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare. Aceste echipe vor asigura permanenţa în toată această perioadă și vor veghea la  asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemului de distribuţie apă sunt cele legate de lipsa energiei electrice.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare sunt rugaţi să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.66.44.44.