Arhive

CEI MICI PRIMESC DULCIURI, IAR CEI MARI LOCUINŢE NOI ŞI DRUMURI ÎN POARTA ALBĂ

Suntem în luna cadourilor. Crăciunul bate la uşă, iar Moş Nicolae ne-a făcut deja vizita anuală. Toate localităţile din judeţul Constanţa au îmbrăcat straie de sărbătoare şi aşteaptă să se aştearnă zăpada. Nici comuna Poarta Albă nu face excepţie de la regulă, iar edilul le-a pregătit surprize locuitorilor.

Primarul nu îi poate omite din ecuaţia iernii tocmai pe cei mai mici locuitori ai comunei. Înainte de Crăciun, în ultimele zile de şcoală, elevii vor primi cadouri din partea Moşului, aşa cum se întâmplă an de an. Însă nu doar cei mici vor primi daruri din partea Primăriei. Pe listă se află atât bătrânii cât şi persoanele defavorizate

Chiar şi pentru instituţia pe care o conduce a venit Moşul. Administraţiei publice locale i-a fost aprobată finanţarea pentru construirea a două blocuri de tip ANL destinate tinerilor de până în 35 de ani. Imobilele se vor construi de strada Palatului, din cartierul Via.

Cum vremea nu mai este favorabilă, probabil că lucrările vor fi demarate în primăvară. Costurile investiţiei se ridică la aproximativ două milioane de euro. Reprezentanţii primăriei au mai anunţat că în prezent se lucrează la proiectul de modernizare a drumului dintre Ovidiu şi Poarta Albă.