EDIUL CONSTANȚEI LE-A OFERIT CADOURI PRICHINDEILOR DE LA GRADINIȚA AMICII DIN LOCALITATE

Primăria Constanței a început de vineri să ofere cadouri de Crăciun copiilor din muncipiu. Primii la care a poposit Moș Crăciun au fost prichindeii de la Grădinița Amicii din Constanța. Acestia au primit daruri prin intermediul primarului Radu Mazăre .

Edilul a interpretat vineri 12 decembrie rolul lui Moş Crăciun pentru prichindeii unei grădiniţe. El a dat astfel startul cadourilor care vor fi primite de toţi copiii din Constanţa cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Mazăre a menţionat că împărţirea cadourilor a început mai târziu din cauza procedurilor de achiziţie. Primarul doreşte ca în 2015 să-i întrebe pe locuitorii municipiului prin intermediul paginii de Facebook a administraţiei, dacă mai doresc ca aceste daruri să ajungă la copii.

Reamintim că Primăria Constanţa a organizat o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Achiziţie de dulciuri necesare cadourilor pentru copii oferite de Primăria Municipiului Constanţa cu prilejul sărbătorilor de iarnă 2014“. Potrivit anunţului de participare, municipalitatea a cumpărat 31.000 de pachete. Fiecare conţine ciocolată cu cremă, biscuiţi cu lapte, foi napolitane cu diverse umpluturi, chec cu fructe, biscuiţi cu cremă de ciocolată, sticks-uri cu sare, jeleuri cu aromă de fructe, corn cu diverse umpluturi. Valoarea estimată a contractului este de 314.960 de lei.