Arhive

CÂTEVA SOLUȚII ECO PENTRU A SCĂPA DE ȚÂNȚARI!

Cum se încălzește puțin afara, cum dau iama țanțarii. Dacă nu puteți suporta insecticidele, atunci trebuie să apelați la metode eco. Există câteva plante care țin la distanța aceste insecte.!Aflați cum vă puteți construi singuri un zid contra țânțarilor!

O primă soluție sunt:Levănțica și rozmarinul. Țânțarii se dau bătuți în fața ghivecelor cu aceste flori. E adevărat că aceste plante atrag fluturii și albinele, dar ambele au un miros care îi pun pe fugă pe țânțari.

Serile plăcute pe care le petreceți cu prietenii până târziu nu vor mai fi tulburate de bâzâitul unor musafiri nepoftiți. Asta numai dacă ați avut grijă să așezați în casă vase cu regina nopții, garofițe sau petunii. Parfumul lor va convinge țânțarii să facă drum întors afară din locuință.
Maghiranul, menta, cimbrul, busuiocul și mărarul sunt plantele aromatice pe care vă puteți baza în această problemă. Puteți să le așezați în balcoanele scăldate de soare. În acest fel devin o adevărată armată vegetală împotriva „invadatorilor”.