Arhive

BĂTRÂNII DE LA POARTA ALBĂ AU AVUT PARTE DE O BUCURIE

Bătrânii de la azilul Poarta Albă, au avut astăzi parte de o mare bucurie. Voluntarii Crucii Rosii și elevii Școlii George Enescu din Năvodari i-au vizitat și le-au pregătit un spectacol artistic de excepție. La finalul evenimentului aproape 100 de bătrâni au primit din partea voluntarilor pachete pline cu alimente.

O zi obișnuită s-a transformat pentru bătrânii de la Azilul Poarta Albă, într-una de excepție. Voluntarii Crucii Roșii și elevii școlii George Enescu din Năvodari, și-au unit forțele și le-au pregătit o petrecere surpriză.

Acordurile muzicale de excepție, au adus bucurie pe chipurile și în sufletele , celor trecuți de a doua tinerețe.

Ca la orice petrecere , nu a lipsit muzica populară și nici dansurile tradiționale românești. Elevii Școlii Generale George Enescu din Năvodari s-au antrenat intens pentru a susține un spectacol nemaipomenit, instigându-i la dans, pe cei toți cei prezenți.

Surprizele pentru bătrâni nu s-au limitat numai la artă. Voluntarii au pregătit tuturor bătrânilor câte un pachet cu alimente, de care s-au bucurat foarte tare.

Elevii școlii Generale George Enescu din Năvodari și solista Liliana Corinilă, au primit din partea Crucii Roșii Constanța, diplome, în semn de respect pentru implicarea în acțiunile caritabile.