Arhive

CANDIDAȚII PSD-UNPR-PC SPERĂ CA 2014 VA FI ANUL VICTORIEI

Candidații PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare speră ca 2014 va fi anul victoriei. Eurodeputatul PSD Corina Creţu, vicepreședinte PSD, cea care deschide lista candidaţilor Alianţei electorale a afirmat că 2014 va fi anul stângii în Europa şi anul schimbării în România.

Eurodeputatul Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, care candidează pentru un nou mandat în Parlamentul European, a susţinut că această campanie electorală ar trebui să vizeze toate categoriilor sociale din România, precum şi problemele reale cu care se confruntă românii.

,,Deşi noi am fost pe afişe, noi am fost pe scenă, noi vom merge prin ţară să facem campanie, nu despre noi este vorba. Cred că în această campanie este vorba de peste cei 700.000 de tineri din România care au terminat studiile şi nu îşi găsesc loc de muncă. Cred că în această campanie este vorba despre medicii noştri, despre profesorii noştri cărora trebuie să le redăm bucuria de a ţine ore în clasele din România. Această campanie ar trebui să fie despre toţi cei care cred într-o Europă puternică, unită, şi că România trebuie să fie demnă şi să stea cu fruntea sus la masa statelor UE, o ţară care ştie să îşi ceară drepturile”, a arătat Ivan.

Sursa- Comunicat PSD

Candidații PSD cred cu tărie în obiectivele trasate odată cu obținerea mandatului de europarlamentar. Așadar , politicienii spun că proiectele guvernului Victor Ponta sunt ambiţioase şi de aceea trebuie să beneficieze de sprijin în plan extern.