Acasă Stiri Cultura BIBLIOTECA DIN MEDGIDIA DĂ STARTUL PROGRAMULUI BIBLIO VOLUNTAR

BIBLIOTECA DIN MEDGIDIA DĂ STARTUL PROGRAMULUI BIBLIO VOLUNTAR

22
0

Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord dă startul programului BiblioVoluntar, sunt diferit și mă implic!”. El face parte din proiectul naţional „Raftul cu iniţiativă – Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci”. Programul contribuie la implicarea, educarea, sensibilizarea și responsabilizarea comunității locale și asigură accesul liber la lectură.

Activitațile se vor derula în perioada ianuarie – iunie 2015 la Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord. Programul se va desfășura la nivel local și va include o paletă foarte largă de activități cu diverse direcții de implicare a BiblioVoluntarilor.

Activitățile din cadrul programului de voluntariat se vor desfășura pe durata întregului an. Biblio Voluntarii vor livra și vor coordona cursuri și activități gratuite pentru toate categoriile de vârstă.

Biblioteca a fost selectată, pentru a face parte din acest proiect alături de alte 15 biblioteci județene și orășenești, din întreaga ţară. Ea va primi astfel, din partea promotorilor, intervenție personalizată complexă în profesionalizarea muncii cu voluntarii și dezvoltarea capacității de a implementa programe de voluntariat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.