Sancționat pentru nerespectarea măsurii carantinei

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 12.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 18 ani, care se deplasa pe strada Midiei din orașul Năvodari. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că asupra acestuia a fost instituită măsura carantinării la domiciliu, fapt pentru care a fost sancționat la Legea 55/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Livezilor din localitatea Ciocârlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plopului din comuna Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mustafa Kemal Ataturk din comuna Valu lui Traian, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 15.20, patrula mixtă, formată din polițist al Secției 5 Rurală Cogealac și jandarm din cadrul I.J.J. Constanța, a identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada George Coșbuc din localitatea Vadu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmie dosare de cercetare penală.