Arhive

BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN LOCALITATEA MIRCEA VODĂ! A INTERVENIT ELICOPTERUL SMURD

Ziua de 14 februarie a fost una tristă în comuna Mircea Vodă din județul Constanța. Pe fondul unui conflict spontat, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiat. Imediat la fața locului au fost mobilizate echipaje de poliție, dar și cadre medicale. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la spital pentru a primi îngrijirile necesare.

Potrivit oamenilor legii, autorul a fost identificat și audiat, iar anchetatorii încearcă să stabilească cu exactitate împrejurările care au condus la comiterea faptei.

La data de 14 februarie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Fapta a avut loc pe o stradă din localitatea constănțeană Mircea Vodă.

La fața locului, polițiștii au identificat victima, un bărbat de 30 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan între doi bărbați.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 48 de ani, a fost identificată și condusă la sediul Poliției, în vederea audierii.

În cauză, polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la comiterea faptei și luarea măsurilor legale care se impun.

au transmis reprezentanții IPJ Constanța

foto: focuspress.ro