Arhive

AUTORITĂŢILE DIN MEDGIDIA FAC ÎNVESTIȚII PENTRU RENOVAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN ORAȘ

Mai putin până la începerea noului an școlar şi Primăria Medgidia a început lucrări de reabilitare la două dintre unitățile școlare din municipiu. Lucrările vizează acoperișurile clădirilor, care o dată cu timpul s-au degradat.

Școlile aveau nevoie de reparații, in special la acoperișuri deoarece acesta sunt vechi și resimt trecere anilor și a intemperiilor. Astfel, Primăria Municipiului Medgidia a luat decizia ca două unități de învățământ să beneficieze de reabilitare. Mai exact, școala gimnazială „I. L. Caragiale” și sala de sport a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”. La acoperișul școlii, plăcile ondulate de azbociment sunt degradate, iar atunci când plouă apa se infiltrează în pereții clădirii. Astfel, pentru acoperiș se vor executa lucrări de reabilitare pentru a remedia aceste probleme

Valoarea lucrărilor pentru aceste unități de învățământ este de aproximativ 160.000 lei cu T.V.A. Aceleași probleme sunt și la sala de sport a liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” unde acoperișul vechi trebuie consolidat și reabilitat. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 230.000 lei cu T.V.A.