POLIȚIȘTII LE RECOMANDĂ PARTICIPANŢILOR LA TRAFIC PRUDENȚĂ LA VOLAN

Prevenirea în trafic este foarte importantă, însă puţini șoferi ţin cont de acest lucru. Oricât de mult ar insista poliţia să se respecte normele rutiere, oricâte sfaturi ar da, oricâte recomandări ar face, accidentele rutiere grave încă se produc… Şi, din păcate, îngrijorător este faptul că numărul acestora este destul de mare iar consecinţele dintre cele mai grave.

Politiștii ne recomandă să circulăm prudent. Aceștia ne dau ca exemple, accidentele petrecute dar și vitezomanii care circulă fără sa îș idea seama de ce se poate întâmpla.
Statisticile atestă, că viteza constituie una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave produse din vina conducătorilor auto. Dar cât de important este să conducem prudent?

Acţiunile preventive desfăşurate zilnic se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere,
Scopul urmărit este reducerea numărului victimelor din accidente rutiere. În weekendul care a trecut polițiștii din cadrul serviciului rutier al Poliței Medgidia
au demarat mai amulte acțiuni menite să mențină o bună desfășurare a circulației.

Poliţia Română atrage atenţia asupra necesității respectării regulilor de circulaţie,  Polițiștii de la circulație acționează permanent pentru salvarea de vieți și sancționarea celor care nu nerespectă regulile de circulație și pun în pericol traficul rutier.