Arhive

AU ÎNCEPUT LUCRĂRILE DE IGIENIZARE ŞI REPARAŢIILE ÎN INSTITUŢIILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT

Şcolile din Medgidia au demarat lucrările de igienizare a sălilor de clasă. Acestea vor fi zugrăvite, iar mobilierul va fi reparat. Măsurile au fost luate de directorii unităţilor de învăţământ pentru ca elevii să înceapă noul an şcolar în cele mai bune condiţii.

Nici nu au plecat bine elevii de pe băncile şcolii, că în unităţile de învăţământ au şi început pregătirile pentru noul an şcolar. Este vorba despre lucrările de întreţinere, igienizare şi reparaţii, care au loc în şcoli în fiecare vară. Toate acestea trebuie finalizate până la începutul anului şcolar 2014 – 2015. Pentru ca elevii să fie primiţi în bănci în cele mai bune condiţii, în majoritatea şcolilor se efectuează, pe perioada vacanţei de vară, ample lucrări de igienizare şi reparaţii. Asta se întâmplă și în cadrul Școlii Gimnaziale Lucian Grigorescu din Medgidia.

Problema cea mai frecventa pe care o întâmpină şcolile este partea materială. Cum a reușit conducerea instituţiei să rezolve această situaţie?

Lucrări de igienizare, zugrăvirea sălilor de clase, înlocuirea uşilor, geamurilor şi a pardoselii sau reparaţii ale mobilierului sunt doar câteva activităţi care au loc în această perioadă în unităţile şcolare din judeţ. Majoritatea directorilor şcolilor au demarat deja aceste activităţi pentru ca elevii să fie primiţi în cele mai bune condiţii la începerea noului an şcolar.