Arhive

AJUTOARELE ALIMENTARE VOR AJUNGE LA TREI MII DE LOCUITORI AI ORAȘULUI NĂVODARI

Mobilizare de forțe pentru angajații din Primăria Năvodari. Pachetele cu alimente vor ajunge la 3 mii de locuitori ai orașului. Zilnic se prezintă sute de persoane cu tot atâtea povești dramatice de viață. Cei mai mulți dintre beneficiari au înfruntat frigul și ploaia pentru a-și primi ajutorul social.

Înarmați cu umbrele, dar și cu răbdare, năvodărenii și-au așteptat rândul la coadă, pentru a primi ajutorul de la Uniunea Europeană.

Peste 3000 de pachete cu alimente au fost alocate pentru orașul de la malul mării, iar pentru ca cei în vîrstă să nu stea prea mult în frig, angajații Primăriei s-au organizat exemplar.

Mulți dintre ei sunt bătrîni și bolnavi, alții vin din partea celor care nici măcar nu pot să se deplaseze, iar alții au venit împinși de grija zilei de mâine.

Pentru mulți dintre acești oameni, pachetul cu zahăr, ulei, făină, mălai și conserve reprezintă singura sursă de hrană. Cei care nu au apucat să-și ridice pachetele au la dispoziție o lună. Angajații de la Primărie au program în fiecare zi, de la orele 9.00 la 12.00 și de la orele 13.00 la 17.00, la punctul de distribuire de lîngă sediul Poliției Locale, Năvodari.