Arhive

PRIMARIA MEDGIDIA VA CONSTRUI LOCUINŢE SOCIALE TIP CONTAINER PENTRU LOCUITORII NEVOIAȘI

Persoanele defavorizate din Medgidia vor primi locuinţe în blocuri cu structură metalică, asemănătoare celor de la Constanţa. Marian Iordache spune că după obţinerea tuturor avizelor necesare, se va căuta sursa de finanţare, dar speră că lucrărilor vor începe până în toamnă. Cartierului social va avea şase blocuri, cu câte 24 de apartamente.

Primăria a obţinut aviz de mediu pentru construirea de locuinţe sociale, pe strada Dezrobirii din municipiu. Deocamdată proiectul se află în faza de aprobare a Planului Urbanistic Zonal şi a celorlalte avize necesare pentru proiectul tehnic. Edilul Marian Iordache vrea să-l demareze din această vară.

Referitor la finanțare primarul este optimist. El declară că a avut discuţii pentru a obţine aceşti bani și speră ca cel târziu din toamnă să se înceapă construcţia cartierului social.

Persoanele defavorizate din Medgidia vor primi locuinţe în blocuri cu structură metalică, asemănătoare celor de la Constanţa. Fiecare bloc va costa aproximativ 450.000 de euro.