Arhive

A TRECUT FRIGUL, AU RĂMAS… RESTANȚELE!

Societatea Apollo Ecoterm a sistat furnizarea agentului termic către populația din Medgidia. Și chiar dacă nu se mai dă căldură, au rămas facturile restante! Astfel că reprezentanții firmei de termoficare fac apel la cetățeni să depună toate eforturile pentru a se achita de datorii.

În prezent Apollo Ecoterm furnizează apă caldă către populația din mai multe cartiere ale orașului. Dar, odată cu sezonul rece s-au acumulat și datorii care îngreunează buna desfășurare a activității societății.

Datorită restanțelor acumulate de către abonați societatea întâmpină la rândul său probleme și nu își poate plăti furnizorii de utilități. Directorul Apollo Ecoterm spune că această situație i-ar putea lăsa pe toți clienții fără apă caldă la robinete!

Restanțierii sunt așteptați la sediul societății unde pot primi mai multe informații despre posibilitatea de a realiza o eșalonare a datoriilor. Pentru abonații constituiți în asociații plata facturilor se face la administratorii asociațiilor de proprietari și este inclusă în totalul cheltuielilor de întreținere.