A FOST CHEMAT LA DNA! RADU MAZĂRE A DECLARAT CĂ PÂNĂ LA VARĂ RENUNȚĂ ȘI LA PRIMĂRIE

Dupa ce a petrecut încă o noapte în arestul Capitalei și o zi pe holurile instanțelor în așteptarea deciziei judecătorilor cu privire la eliberarea sa, primarul Constanței s-a întors acasă și a trecut la fapte. Radu Mazăre a demisionat din funcțiile deținute în Partidul Social Democrat și este hotărât să renunțe și la primărie.

„Nu mai pot. Am obosit să mai dau explicații!” Asta a spus edilul municipiului Constanța într-o interevenție televizată. Radu Mazăre și-a anunțat retragerea din viața politică și publică întrucât este de părere că tot ce a crezut că se poate face prin politică în România, nu mai funcționează.

Cu privire la acuzațiile procurorilor DNA care îl suspectează de luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese de Radu Mazare a declarat.

Edilul municipiului Constanța susține că prețurile pentru tarifele de salubritate sunt mult mai mici în comparație cu alte localități.

Radu Mazăre se declară complet dezamăgit și de cei aflați la conducerea Partidului Social Democrat. Crede că politicienilor de la centru le este frică de procurori și de aceea evită să facă declarații.

Vineri edilul Radu Mazăre a fost chemat la DNA Constanța pentru un dosar care privește vânzarea unor terenuri. Înainte de a se întâlni cu procurorii primarul le-a spus jurnaliștilor că în proproție de 90% va renunța la funcția din administrația publică.

Primarul Constanței a stat destul de puțin de vorbă cu procurorul de caz. La ieșirea din sediul DNA Radu Mazăre a anunțat că este cercetat pentru vânzarea unor terenuri.

Potrivit primarului acuzațiile vizează infracțiuni de abuz în serviciu.
foto: observator.ro