LOCUITORII MEDGIDIEI SUNT CORECȚI ȘI ÎȘI PLĂTESC TAXELE ȘI IMPOZITELE

Au mai rămas doar câteva zile până la finele primului trimestru de încasări de taxe și impozite locale! Edilul Medgidiei se declară mulțumit de gradul de colectare și spune că cetățenii sunt conștiincioși. Până pe 31 martie cei care își achită taxele primesc o reducere de 10%.

Colectarea taxelor și impozitelor locale devine uneori o povară pentru administrații! La Medgidia însă, cetățenii s-au dovedit a fi corecți și conștiincioși când vine vorba de plăta dărilor către stat!

Pentru a beneficia de reducerea de 10% cetățenii ar trebui să se grăbească pentru a ajunge la ghișeele din cadrul Primăriei Medgidia. Potrivit legii, persoanele care achită integral, până la data de 31 martie 2015, impozitele pe terenuri, clădiri şi mijloace de transport primesc o bonificaţie de 10%. Reducerea se aplică atât persoanelor fizice cât şi celor juridice.

Anul acesta impozitele şi taxele se menţin la acelaşi nivel ca şi anul trecut. Decizia de a nu creşte dările a fost luată încă din primăvara anului 2014, în cadrul unei şedinţe de consiliu local.