Arhive

31 martie, data până la care puteți plăti mai puțin, dacă achitați impozitele și taxele locale!

Încă câteva zile în care mai puteți beneficia de reducerea de 10% la plata impozitelor și taxelor locale!
În 31 martie este termenul limită de plată și data până la care puteți plăti mai puțin, dacă achitați impozitele și taxele locale.

Plata se poate face ușor, atât electronic, cât și fizic, Primăria Sibiu punând la dispoziția cetățenilor mai multe modalități:

ELECTRONIC:

Pe platforma e-administrație a municipiului Sibiu – www.e-administratie.sibiu.ro

Prin aplicația mobilă e-Primăria Sibiu

pe Plata Express – fără autentificare, pe www.sibiu.ro (e necesar codul de bare de pe decizia de impunere anuală primită de cetățeni la adresa de domiciliu)

Prin ordin de plată (internet banking) – se va specifica la beneficiar MUNICIPIUL SIBIU, cod identificare fiscală 4270740 și contul IBAN corespunzător obligației fiscale, disponibil pe www.sibiu.ro, secțiunea Informații Publice – subsecțiunea Conturi IBAN: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/conturi_iban.

FIZIC:

Ghișeul digital, amplasat în sediul central al Primăriei, la intrarea dinspre Piața Mică, disponibil non-stop, inclusiv după încheierea programului instituției și în weekend

Ghișeele Direcției Fiscale de pe str. Turismului nr.15A, str. Samuel Brukenthal nr. 2 și Bd. Victoriei nr.1-3. Programul este disponibil aici: https://sibiu.ro/primaria/serviciu/183)

Stațiile de plată SelfPay din magazinele Profi, Carrefour, Kaufland, agenții CEC, etc.
Rețeaua BRD – Groupe Societe Generale, prin scanarea codurilor de bare de pe decizia de impunere