Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu vă invită la spectacolul “Ghemul cu povești”

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” prezintă joi, 30 martie, de la ora 18.00, premiera spectacolului „Der Märchenball” (RO: Ghemul cu povești) în regia Irynei Tsypina (Ucraina).

Reprezentația este un colaj cu povești ucrainene ce creează un imaginar fabulos și aduce un mesaj universal pentru pace. În distribuție îi puteți întâlni pe actorii Angela Páskuy, Claudia Stühler, Jenő Major și Adrian Prohaska. Decorul, costumele și păpușile sunt un concept al scenografei Inessa Kulchytska. Direcția muzicală a fost asigurată de Ulyana Horbachevska, actorii fiind provocați la un exercițiu live prin care să articuleze un univers sonor unic în repertoriul teatrului sibian.

Spectacolul are o durată aproximativă de o oră, este recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani și va fi prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba română.

Accesul publicului se realizează în baza biletelor disponibile online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif unic, flexibil, în limita locurilor disponibile.